A rendszerünkkel felszerelt járművek adataihoz a http://fuvarkontroll.hu oldalon, felhasználói e-mail cím és jelszó megadásával férhetnek hozzá a Felhasználók.

A többcélú, moduláris műholdas követő, optimalizáló, tervező és felügyeleti rendszer különböző szállítmányozó, fuvarozó és gépjármű flottával rendelkező vállalkozások részére kifejlesztett alkalmazás, mely egy keretrendszer által összefogott különböző szolgáltatási modulokat tartalmaz. A szokványos flottakövetés mellett a rendszer alkalmas egyéb logisztikai feladatok elvégzésére.

Optimalizálás

A fuvar optimalizáló modul megtervezi az összes küldemény elszállításához szükséges leggazdaságosabb útvonalakat. Meghatározza a feladatok elvégzéséhez szükséges jármű mennyiségét és egyszerűen tud költségbecslést adni egy újabb szállítási cím esetén is.

Csomagkövetés

A szállítás során valós időben nyomon követhető az egyes szállítmányok állapota a raktári felrakodástól a szállítási pozíciókon keresztül a címzetteknél történő lerakodásig.

Interaktív kommunikáció

A sofőr - diszpécser közötti kommunikáció egyszerűsítése és a telekommunikációs költségek csökkentése okostelefon használatával. A platformfüggetlen webalkalmazás segítségével a sofőr értesülhet a napi munkájához szükséges információkról és folyamatosan rögzítheti az elvégzett feladatait.

Sofőrértékelés

A gépjárműbe szerelt követőeszköz segítségével a gépjármű mozgásának paramétereit és a jármű elektronikus kommunikációs rendszerén (FMS, CAN) keresztül kinyerhető információkat felhasználva a járművezetőkről objektív értékelés készíthető. Az értékelés felhasználásával a sofőrök vezetési stílusa javítható, illetve növelhető a járművek élettartama is.

Járműkövetés

A gépjárműben elhelyezett követőeszköz segítségével minden pillanatban pontosan kiolvasható a jármű pozíciója, valamint a legtöbb jármű esetében elérhetővé válnak a CAN BUS-ról leolvasható telemetrikus értékek.

Rendszer integráció

Amennyiben rendelkezik már meglévő vállalatirányítási vagy raktározási rendszerrel, abban az esetben lehetőség nyílik rá, hogy a Fuvarkontroll együttműködjön ezen alkalmazásokkal, és így váljon a napi munkafolyamatok szerves részévé és automatizálja a teljes üzletmenetet. Saját informatikai rendszer hiányában a Fuvarkontroll alkalmas kisebb vállalkozások számára a szállítmányozási információk teljes adminisztrálására, áttekintésére. Az integrációval kapcsolatos lehetőségek a projektindító felmérésen kerülnek elemzésre, ahol az Ön igényei, valamint a meglévő rendszerhez való csatlakozási lehetőségek figyelembevételével személyre szabott árajánlatot készítünk.

Szolgáltatásunkról érdeklődjön kollégánknál:
Rendszertudományi Innovációs Központ Zrt. Balatonfüred, Fürdő utca 17/B.
Telefon: +36 (87) 799 300 ∙ e-mail: 

 
 

Rendszerünk továbbfejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg:

Újszerű technológia és szolgáltatás bevezetése - Fuvartervező szolgáltatás alkalmassá tétele forgalmi akadályok online kezelésére, továbbá gépjárművezetők viselkedésének elemzése CAN/FMS adatok feldolgozásával, valós időben történő visszajelzéssel” (GOP-1.3.1-11/C-2012-0009.)


A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.