Infrastruktúra és szolgáltatások

Az Innovációs Központ a térség gazdasági diverzifikációját támogató és a helyi foglalkoztatás növekedését segítő, valamint a régió gazdasági fejlődését erősítő új, innovatív vállalkozás. A nettó 2.350 négyzetméter alapterületű Innovációs Központ számos betelepült innovatív vállalkozás és digitalizációs profilú vállalat számára nyújt szerteágazó szolgáltatáskínálatot.

A RIK szolgáltatási körét természetesen nem csak a helybeli gazdálkodó szervezeteknek ajánljuk, hanem a tájegységben, a tágabb régióban vagy akár Budapesten és a főváros agglomerációjában működő bármely – a fenti profilhoz illeszkedő - társaság számára.

Infrastruktúra


• 2350 m² kutató és oktató tér,

• 14-20 fejlesztő iroda,

• 2 tárgyaló, 3 oktató terem,

• 100 fős konferencia- és előadóterem,

• modern fejlesztői környezet,

• szerverközpont.

Innovációs tevékenység

Az Innovációs Központnak elsősorban – de nem kizárólagosan - a saját bérlői számára biztosított kínálata üzletviteli és gazdasági-együttműködési tevékenységeket és tanácsadói szolgáltatásokat foglal magában. A RIK saját menedzsmentje és szakértői stábja révén – valamint szükség esetén kiegészülve a klasztertag felsőoktatási intézmények személyi állományába tartozó műszaki kutatói és oktatói bázissal - a régióban egyedülálló innovációs szolgáltatáspalettát képes nyújtani az azt igénybe venni szándékozó vállalatoknak, amelyeket a Központ menedzsment és szakmai stábja gazdaságfejlesztési és szektorközi együttműködési szándékkal tudatosan fejlesztve, generálva nyújtja a kistérségben, a régióban és Budapesten lévő gazdasági, felsőoktatási és kutatóintézeti partnereivel együttműködésben.
Kapcsolatban állunk az ország egyetemeivel, megszerezzük a szükséges kompetenciákat vállalkozásaink fejlesztési elképzeléseihez. Tagvállalataink humánerőforrás hátterét 7 fő PhD képesítéssel rendelkező szakember erősíti, ezen túlmenően a felsőoktatási intézményeknél továbbá kutatóintézeteknél meglévő, tudományos fokozattal rendelkező szakember gárda, a professzori rangban lévő tanár-kutatók.
 

További tevékenységek

Projektek

Edukáció

Eseménynaptár

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

2024. július 21.


A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.